Velocis MIPS12390.00 ден.
Velocis- 30%12390.00 ден. / 8673 ден.
Quantum3590.00 ден.
Solstice- 30%2790.00 ден. / 1953 ден.
Circuit- 30%5990.00 ден. / 4193 ден.
Specter- 30%7990.00 ден. / 5593 ден.
Oracle- 30%11100.00 ден. / 7770 ден.
На лагер големина М и Л