TREK Македонија - успеси 2014 година

Постирал: Bikestop
Чест ни е да ги објавиме успесите постигнати со Трек велосипеди во натпреварите организирани од Велосипедската Федерација на Македонија во 2014 година:
 
  • Први места 14 
  • Втори места 16
  • Третти места 15
  • На Балканијадата 3 медали!

Честитки до велосипедистите и благодарност за довербата.