Велосипеди
Производител
Филтрирај според цена


Ресетирај ги опциите за филтер и сортирање
Ресетирај
Почитувани пријатели, за велосипедите за кои не е наведна цена, можете да дојдете и да се консултирате со нас, да ги нарачате и доколку ги има на лагер ќе Ви бидат доставени во рок од 20 дена.
За секоја информација Ви стоиме на располагање на телефонскиот број: +389 2 3231 772 или во нашата продавница.

Powerfly 7 FS PlusСамо по нарачка
Powerfly 8 LT PlusСамо по нарачка
Powerfly 9 FS PlusСамо по нарачка
City Classic Bourbon29990.00 ден.
City Step Through Crosby29990.00 ден.
City Step Through Abbey29990.00 ден.
City Step Through Laurel29990.00 ден.
Dual Sport + 2018Само по нарачка
Precaliber 16 Boys' ...14900.00 ден.
достапен во март, во пред продажба одобруваме попуст
FX 3 Disc 201846990.00 ден.
достапен во март, во пред продажба одобруваме попуст
X-Caliber 8 201858990.00 ден.
достапен во март, во пред продажба одобруваме попуст
X-Caliber 7 201845990.00 ден.
достапен во март, во пред продажба одобруваме попуст