Велосипеди
Производител
Филтрирај според цена


Ресетирај ги опциите за филтер и сортирање
Ресетирај
Почитувани пријатели, за велосипедите за кои не е наведна цена, можете да дојдете и да се консултирате со нас, да ги нарачате и доколку ги има на лагер ќе Ви бидат доставени во рок од 20 дена.
За секоја информација Ви стоиме на располагање на телефонскиот број: +389 2 3231 772 или во нашата продавница.

Trek X-Caliber 8 202...- 20%86800.00 ден. / 69440 ден.
достапен
Trek Marlin 8 2022- 20%68200.00 ден. / 54560 ден.
достапен
Trek Marlin 7 2022- 20%60760.00 ден. / 48608 ден.
достапен во две бои
Trek Marlin 6 2022- 20%47700.00 ден. / 38160 ден.
достапен во две бои
Trek FX 3 2021- 20%54560.00 ден. / 43648 ден.
достапен
Trek Marlin 4 2022- 20%33500.00 ден. / 26800 ден.
достапен во три бои